Fizikai, segéd, betanított munka

Karbantartó állás Újhartyánban

Az álláshirdetés több mint 40 napja lett feladva.
Munkavégzés helye: Újhartyán
Fizetés: Nettó 250000 - 350000 / hónap
2020. 06. 24. 15:15
Jelentkezem

Otthonosan mozogsz műszaki vonalon, szereted, ha a műszaki berendezések, gépek, a termelés igényeinek megfelelően gyártásra készen állnak?

Fontos számodra, hogy szakértelmeddel és gyors rálátásoddal a műszaki problémák elhárításán dolgozz, mert számítanak rád?

Mindezt munkád során úgy teszed, hogy vigyázol az üzemi környezetre és munkaeszközeidre?
 

 

 


 


Feladatok:

Karbantartóként abban számítanánk rád, hogy a heti gyártási tervhez kapcsolódó feladatokban támogasd a Műszaki vezetőket. Vagyis előkészíteni a gyártást, amihez rendelkezésre kell álljon a fröccsöntő gép és szerszám és a kiegészítő berendezések. Gyártás közben biztosítani ezek folyamatos működését, esetleges meghibásodás esetén (víz vagy olaj szivárgás) a hibaok megszüntetése. Elvégezni a tervszerű karbantartásokat.  

Ha nincs jártasságod a fröccsöntés területen, de szerelésben, karbantartásban, lakatos munkában van tapasztalatod, akkor sincs a közös munkának akadálya!
 
És mire számíts még? Arra, hogy a 20 éve műanyagiparban jártas cég, biztosan számít a javaslatodra, hozzáértésedre, kitartásodra!


Elvárások:

  • minimum szakmunkás végzettség

 


Előnyök:

  • karbantartásban jártasság

Amit kínálunk:

  • nem multi környezet, emberközpontú vezetés
Jelentkezem
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet, pályázat szövege:
Önéletrajz feltöltése:
Fájl törlése
Engedélyezett formátum: doc, docx, pdf
Maximális fájl méret: 5 MB
További dokumentumok:
További dokumentum feltöltése
Anti-Spam:
Az Adatkezelési tájékoztatót megismerte, elfogadta, és kifejezetten hozzájárul az álláshirdetés kapcsán az adatai kezeléséhez a tájékoztatóban foglaltak szerint.